Godmorgon!

DATUM: 2009-08-18 KLOCKSLAG: 11:05:53
Det är mer städat nu.

lovar.

Var och tog en stekpanna från det gemensamma köket igår, något som de förra hyresgästerna har lämnat efter sig så nu har jag bara några små grejer jag saknar.

Men toaletten var extrem snuskig när jag anlände. Toaletten var brun invändigt och luktade därefter, så det första jag fick göra var att rengöra förra ägarens "behov".

Idag ska jag ut på samhället och inhandla nödvändiga varor med Marcus och Johan, Burström skulle kanske följa. Sedan skulle det bli bio ikväll.

och nollnings-perioden börjar imorrn.

I Got the Keys

DATUM: 2009-08-17 KLOCKSLAG: 09:39:37

Nu har jag varit och hämtat ut nyklarna till studentrummet.

häftigt.

coolt.

men framförallt skönt.

Egen lya, detta kommer att bli intressant, jag var och inhandlade proviant till mitt inte ännu utforskade kylskåp, och det måste jag säga.

det är en djungel där ute.

Alltså, mataffärerna, priser, erbjudande och produkter i alla former och smaker, jag blev helt handikappad och kände mig mycket obekväm. Men det är tid för att lära sig sånt nu också, det här kommer att bli nyttigt sett från alla perspektiv!

Ready to Roll

DATUM: 2009-08-12 KLOCKSLAG: 14:26:51het va?

skruvade dit reg. skylten bara för att jävlas! haha!

det är btw. min födelsedagspresent till storasyster, fixade upp en gammal cykel vi hade i garaget.

makedamnsure

DATUM: 2009-08-11 KLOCKSLAG: 19:17:08

vet ni att jag är bäst?

inte?

nu vet ni! ;)

Stranden

DATUM: 2009-08-10 KLOCKSLAG: 13:47:12

Stranden igår.

Första gången iår som jag faktiskt var på stranden vid havet. Hittar sand överallt fortfarande, ganska irriterande.

Vattnet var kallt men vädret tillät bad trots det. Spelade beach och gjorde sandpyramider, fick fika i form av Maria och det tackar jag för, gott gott!

Ska på banken i veckan och försöka lista ut hur jag ska placera mina pengar, klurigt det där, eftersom jag inte har någon tidigare kunskap what so ever i aktier, räntefonder, obligationer osv. Men förhoppningsvis så ska jag bli lite klokare efter det. Sen ska jag gå på gymmet har jag bestämt, eller springa, that depends on my motivation at the time...

Nu, bilder!Och var fan är min överasskningsfest?

DATUM: 2009-08-08 KLOCKSLAG: 15:06:25

Fyra öl.

och borttappade kalsonger.

En väldigt trevlig kväll.

Var otaggad när jag gav mig iväg till vad skulle komma att bli Emils överasskningsfest, tog bara med mig tre öl men tänkte egentligen inte dricka, jag körde ju dit trots allt. Sandra ringde just innan jag satt mig i bilen och sa att det endast hade kommit sju personer.

- Det här kommer att suga, tänkte jag samtidigt som jag lämnade huset.

Och det gjorde det också, förvisso.

Men jag hade väldigt trevligt, bara ansikten jag kände igen och en badstrand. Varmt var det i vattnet, och jag stod i kallingar innan jag hade bestämt mig om jag ville bada eller inte. 

Allt som allt, eller hur som helst i vilket fall så kan man sammanfatta det med ett par väl valda ord om nu skulle känna för det med att säga det jag hade tänkt säga från början om jag bara kunde komma till skott vilket kanske skulle vara att förhasta sig, så istället tänker jag använda mig utav några nogrannt utvalda ord för att beskriva det som jag egentligen känner.

...

Jag har några riktigt fina vänner.

Ingen nämnd.

Jag vill ju inte berätta vilka som jag inte ser som mina vänner... Utan ni får leva lyckligt ovetade i eran egna ignorans och bjuda mig på allt det goda ovetande om mitt matriella utnyttjande. 

Nu alla pinsamheter är avgjorda är det tid för att hänga ut lite folk, bara för att väga upp balansen.

My Better Half

DATUM: 2009-08-06 KLOCKSLAG: 22:08:31

jag flyttar om ca. 2 veckor.

jesus! (ni vet han som var i robinson 1999) (inte?) (han i bibeln då?) är det så lite kvar? 

trots att jag har bott utomlands ett år så känns detta som det första verkliga steget ut i världen, där allt ansvar ligger på mig och mina handlingar och jag har ingen självklar bas att gå tillbaka till. 

Det där med ekonomin är däremot en knepigare fråga, min mage och min plånbok är aldrig överens, och jag har ingen aning om några som helst priser eller vad som är billigare eller vilka maträtter är billiga att tillaga.

tacka vet jag gröt.

det sägs vara nyttigt också...

gröt it is! 

att lämna vänner och familj bakom mig är däremot ingen "biggie" eftersom jag har naturlig asocial personlighet och egentligen inte har sådär jättemånga vänner. jag får väl helt enkelt bara köpa nya... menar skaffa nya vänner i Luleå. 


min bättre hälft! 

och ja, det är mascara. (annars syns ju inte hårväxten, hallå?!)

logga. ut.

DATUM: 2009-08-05 KLOCKSLAG: 12:23:34

fan.

jag tänkte skriva något.

men.

jag tappade ambitionen när jag väl kom in.

det speglar ungefär hur jag lever mina sista lediga dagar innan stormen. not too bad, trots allt så är det sol ute, jag ser det genom fönstret, man borde kanske gå ut och göra något.

om det inte var för min otroliga träningsverk i benen som jag har åtstakommigt mig själv efter ett ögonblick av snilleblixt. två löprundor senare känns min snilleblixt mer som smärta i lårbenen.

konstigt...
RSS 2.0