Wet n' Horny!

DATUM: 2009-07-29 KLOCKSLAG: 20:28:21

jag är.

utan pengar.

eller nästintill har kanske en etta framför tre nollor totalt. och jag har jobbat, men inte kommer det in pengar för det, utan istället kommer det in fakturor från alla de håll.

Trygghansa.

Lulebo.

Jaktkort.

osv.

så nu är jag på knä, ekonomiskt sett och planerna man hade i sommar har också gått ner i sidospår.

det blev ingen inköpt wakeboard, trots att jag har varit erotiskt upphetsad och sexuellt besatt av detta matriella ting. men med "no money", och med en sommar som har max två veckor till på nacken så är det bara att invänta vintern och pluggande.

under tiden jag väntan får jag helt enkelt stanna kåt.

våt och kåt.

Kapten Capslock

DATUM: 2009-07-26 KLOCKSLAG: 18:17:56

Vad är det med den här sommaren?

Var är sommaren?

Vad är sommar?

Var är alla kompisar med roliga och påhittiga förslag?

Jag har jobbat alla de soliga dagarna hitills, och studerat vattendroppar i miljontals, detta duger inte. Inget duger längre, jag vill en idé, något som gör mig peppad.

Men istället för att göra något åt saken så trorjag tar fram en veckas lagrad godispåse och en film och glömmer att jag har tråkigt och att livet inte duger.

det funkar.

iallafall fram tillsmiddagen.

sedan så kan jag dränka resten med mat och alkohol.

TREVLIG SOMMAR

ÖNSKAR KAPTEN CAPSLOCK!

Senaste

DATUM: 2009-07-26 KLOCKSLAG: 17:48:41

okej okej.

jag uppdaterar väl då!

jag kommer nog aldrig bli en riktig bloggare som uppdaterar fyra gånger per dag (host!) utan jag är nog mer en periodare som skriver när livet inte har så mycket mer att bjuda på.

som t.ex. en dag som idag.

min morbror är på besök med sin familj plus så har morförädrarna följt med vilket gör att datorn inte blir något högprioterat, men just nu är hela högen på utflykt.

alla.

utom jag.

vilket gav mig ett ypperligt tillfälle att sätta mig ner här.

Jag ska också berätta att jag är färdig med mina sommarjobb och har nu offentligt semester. Jag har jobbat med att bygga sommarstuga, vilket varade i 3 veckor och var ett mycket trevligt arbete som krävde kroppsarbete utomhus vilket gav en fin solbränna. Senare har jag jobbat i Lycksele med att städa och flytta saker från ett företag till ett annat, smutsiga lokaler och inga arbetskamrater, sterilt arbete. Och till sist har jag jobbat på farsans ytbehandlingsföretag där de håller på att bygga om, så jag har målat, grävt, röjt ris/små träd, städat/grävt i kemiskt avfall, fått svavelsyra i ansiktet och på armarna och jobbat mestadels inomhus.

Trots det sökte jag aldrig sommarjobb i sommar, trots det har jag jobbat kanske 5- 6 veckor.


vad tråkigt inlägg.

men.

jag har iaf uppdaterat nu!

Aktionspotentialen

DATUM: 2009-07-02 KLOCKSLAG: 17:53:47

j'ai un problème...

min mobilskärm har pajjat!

vad ska jag nu ta mig till? Den var mitt liv! jag hade allt på den, scheman, kom ihåg listor, bilder från 3 år tillbaka, filmer, kontakter, ja allt!

eller.

inte.

jag är lika populär som en tom toalettpappers rulle vid besök hos flickvännens föräldrar. Men jag sörjer den potentialen som mobilen hade att göra mig populär! tänk om...

suck.

RSS 2.0