Afrika

DATUM: 2009-09-28 KLOCKSLAG: 22:59:59


Min nyfunna skönhet kläder min vägg rikitgt bra. Dock så är den från 1970 så den är lite utdaterad, men jag bryr mig föga. Synd var det iallafall att det inte var en världskarta, det hade var det bästa. Men jag är överlycklig ändå, mina väggar är rätt så tomma som det nu är.

Därför mina vänner har jag inhandlat:

Målarduk.

Ska måla när jag hittar tid, vilket alltså inte blir i veckan, dugga på fredag, riktigt nervös för den...

Helgen

DATUM: 2009-09-28 KLOCKSLAG: 22:58:33


Trevlig trevlig helg...
Händerna tog stryk, men fick ragg på bussen påväg in till stan, så jag sörjde inte länge!
Idag har jag, Anton och Staffan suttit och planerat Phösarphesten! jäklar vad pepp jag är på fredag nu! it's gonna be awesome!

Naughty Laundry

DATUM: 2009-09-14 KLOCKSLAG: 14:18:42

Har just ätit frukost/lunch och ska snart ner på ljusgården och plugga lite matte. Men först så måste jag uppdatera här lite grann, det var ett tag sedan jag rörde bloggen!

Igår var första gången jag tvättade min smutstvätt sedan jag flyttade hit. Imponerade! Just nu har jag världens diskhög jag måste ta itu med, och inte nog med det, så är jag ultramegasuper-förkyld för tillfället.

Tänkte lägga upp lite bilder från nollskensröjet som inte nått webben ännu!


Tömde bilderna på mobilen, vilket borde förklara kvaliten på bilderna. Hittade även en massa videor som: Phösarstrippen, Generalstrippen, D6-strippen och Adelstrippen.

Fint.

Anktejp

DATUM: 2009-09-01 KLOCKSLAG: 13:35:25

Var på ÖoB och köpte en gardinstång.

Why?

Därför de jag har är för korta.

Passade den då?

I helvete heller!

Varför ska det vara så svårt att göra något faktiskt går att använda? Jag tror inte jag har varit så irriterad på länge. Och i min frustration så grävde jag fram ungdomens främsta vapen.

Silvertejpen.

Så för att hämnas så tejpade jag upp mina gardiner istället. Fan heller att jag går och köper en till gardinstång, utan att vara 100% säker på att den passar igen!

Bildbevis:

RSS 2.0