Skotertolkning och gårdagens pizza

DATUM: 2009-03-31 KLOCKSLAG: 16:02:18

Jag är tydligen en veckobloggare, eller kanske en helgbloggare? iaf så känner jag aldrig riktigt suget efter att spendera några minuter att skriva tomt snack varje dag.

undrar varför...

I helgen så var Emil på besök, vilket blev ett resultat av "Let's Dance" finalen, pinsamma föräldrar, snowboardåkning och picknick!

På lördagen så blev det en massa tjafs tills vi fick tag på bensin till skotern, men efter åtskilliga försummade minuter och ett nyladdat pengakort var vi på plats och redo för fart! Det var suveränt! Snön hade blivit till skare vilket gjorde det till ett perfekt underlag för skotertolkning. Vi åkte omkring och lekte ett bra tag innan vi bestämde oss för att packa ihop gårdagens pizza, jucie, ved och 2 snowboardar ner i Trappern (skotern) och gav oss iväg till Klintsjön för picknick och lite åkning!

På vägen dit hann jag välta skotern en gång, riktigt imponerade måste jag säga! Väl där så njöt vi av solen, den grillade pizzan och senare även lite lam men behaglig åkning! The pictures are here! Enjoy!
Prinsar och Prinsessor, Häxor och Trollkarlar, och Bakiskomor

DATUM: 2009-03-24 KLOCKSLAG: 20:24:45

Har inte bloggat på ett bra tag. Har inte haft tid eller ork, har inte ens tid nu, men orken är tillbaka.

I helgen var det backens dag uppe i Bygsiljum och själv så skulle man jobba. En äventyrsbana skulle göras för barnen med Prinsessor, Prinsar, Häxor och Trollkarlar och Korpar! Glad att slippa klä ut sig sattes man i arbete, jag fick bygga korpboet för, hör och häpna, det förra hade blivit stulet! Antar att även finns uteliggare i Bygdsiljum som behöver tillfälligt boende, även om det nu bara består av granbar och ståltråd!

Iaf, senare började det droppa in ungar för äventyrsbanan.

Mycket ungar.

De var överallt! Vissa ungar krockade, andra misshandlade korpen, som fick en isklump i ögat efter lite prickskytte av en hop mordiska störtkruksdvärgar.

Själv så höll man sig undan så bäst man kunde. Åkte upp och hjälpte till med tårtorna och var springpojke för de behövande och efter ett tag av fint arbetande gav jag mig ut för att fotografera skådespelet. Häxan skrek och barnen trampade panikslaget snö för att fly undan varelsen med den vårtiga plastnäsan, komiskt! Den förstelnade prinsen  posade loss full med energi framför kameran efter en ganska stel och krampaktig dag! Fiskaren var inte utklädd, utan ser troligtvis ut sådär till vardags. Korpen visade upp sitt sittunderlag som sa; "Knark är Bajs". Efter den konstateringen gav jag mig vidare.

Resten orkar jag inte berätta för jag har tappat intresse att fortsätta!

Senare på kvällen var det middag och fest. Jag tog det lungt hela kvällen och ringde Emil senare där vid halv 2. Han sa att jag hade skrikigt något om att ha raggat upp en kille men han hade somnat. Vilket är en ännu en lögn från Emil, eftersom jag var praktiskt taget nykter och visste vad jag gjorde. Jag minns det samtalet och något sånt sade aldrig.

Söndagen, dagen efter, låg jag i bakiskoma, förstår inte varför! Måste ha tagit någon annans kranium när jag gick från festen, eftersom det jag hade kändes alldeles för trångt. Klev upp kl. 3 på eftermiddagen och åkte iväg och tittade på några valpar hos familjen Jonsson. utvärdering: söta.

Övergick från Homo Slaktus till Homo Sapiens där vid sju-tiden, ungefär samma tid som mitt huvud dunsade ner i kudden.


The Roswell Bunny

DATUM: 2009-03-15 KLOCKSLAG: 14:39:06Det var planerat att jag skulle åka bräda på lördag, hörde sedan att Sebulba skulle upp till backen och blev pepp. Vaknade upp lördagmorgon och hade ont i knäet så jag ställde in dagen i backen. Mot slutet av dagen så kändes knäet bra igen och planerade då att åka dit imorrn, alltså söndag istället. Efter det fick jag ett sms av Lina att hon och Arvid skulle upp, ringde Ågren för att få sällskap. Tydligen så var han med Sebulba, blev besviken över att de inte hade kontaktat mig, men det framgick ganska tydligt att de inte ville umgås med mig. :/ Blev melodifestivalen istället! yay! jag som älskar melodifestivalen, hmpf! Rätt låt vann iaf.

I slutändan blev det inte heller bräda idag, alltså söndagen, eftersom Ågren hade andra planer som han hade glömt bort! så denna helg har jag bara suttit och ritat och lyssnat på musik.

Det verkar som det är dags att söka sig utåt, hitta nya människor att umgås med, för detta håller inte!

Systemåldern

DATUM: 2009-03-11 KLOCKSLAG: 20:43:42

En dag äldre från igår men defineras numera som vuxen. Vuxen... Smakar på ordet med det passar inte i min mun, har det aldrig gjort och kommer aldrig göra. Jag är mellanbarnet i syskonskaran med en bossig storasyster och en bestämd lillasyster, har gjort mig till det yngsta barnet i familjeskalan, mentalt mätt. Ansvar och jag är som vatten på en nyvaxad motorhuv.

Jag är ohyfsad och oftast bortskämd med egna åsikter baserade på allt och inget och jag gillar det så. Att bli vuxen anser jag, är att bli tråkig, ordet grå definerar det nog bäst. varken vit eller svart och kan inte sägas vara en färg.

Äter inte grönsaker för att de smakar skit, stänger av eller byter kanal när rapport-introt spelar, gör alltid i sista minuten (för man arbetar som effektivast under press) och städning är en konspiration mot universum, därför ansvar isn't my thing!

I've made point! over and out!

Virvlande bakverk med pärlsocker

DATUM: 2009-03-10 KLOCKSLAG: 18:40:50

Det är konstigt.

Varje år skrivs ännu en ny siffra i åldersspalten. Men man känner sig aldrig äldre, aldrig mognare, trots att man troligen har blivit det. Blir 20 imorgon, blev bryskt påmind när mormor ringde och sa grattis efter att ha misstagit den 11 mars för idag, och det känns inte sådär extremt bra egentligen, ännu ett år. Ett år av vad?

Det luktar gott...

Nybakade bullar.

mmm, bullar!


you got blackmail!

DATUM: 2009-03-08 KLOCKSLAG: 18:24:13

jag har kommit på facebook.com's riktiga syfte och varför det existerar!

för att samla info om en enorm hög människor och lagra det.

för att senare genomföra utpressning.

på alla.

det måste vara det onda knäet, när jag inte längre jag få ut min energi genom benen så går energin upp till hjärnan. Vilket ger mig dessa briljanta genomskådande idéerna! :O

så måste det vara!

Krympta kläder eller Krympt i kläder?

DATUM: 2009-03-07 KLOCKSLAG: 11:14:42

var i umeå igår och bokade min smoking för den uppkommande balen i juni. måste säga redan nu att jag inte direkt gillar utstyrseln, ser ut som en uppklädd dvärg! fattar inte hur man kan se så mycket kortare ut i finkläder!

träffade senare mathilda och anna, kände inte igen någon av dem i början, utan stirrade mer förbryllat för att få hjärnan och klicka, vilket den även gjorde senare!

Idag är det lördag och jag hoppades på att få åka lite bräda, men det är plusgrader ute och mitt knä gör fortfarande ont, så det är vila som gäller antar jag...

har inget mer att säga om saken!

over and out!

Snö-Terror

DATUM: 2009-03-04 KLOCKSLAG: 16:47:29

Onsdag idag... har inte gjort

någonting.

nästan.

Solen sken och snön klittrade idag när jag tittade ut genom fönstret, så jag bestämde mig för att gå ut och leka lite med jycken, eller Terror som han heter. Tog med mig kameran jag har lånat från skolan och tog några kort. Det var tungt att plumsa i djupsnön, men min fyrbenta vän hade det nog tyngre, vilket inte riktigt syntes i den energi han utstrålade.

Gick in efter att jag upptäckte att snö hade lyckats ta sig in mellan yttre lagret och fodret på täckbyxorna, fråga mig inte hur, fick inte ens ut det! Sedan så har jag tillbringat dagen genom att titta på serien Chuck. Stackars Morgan säger jag bara, ingen tycker om honom! ^^

Här kommer det lite bilder.

Ps. nu går det även att förstora de mindre bilderna, både på detta inlägg och det förgående. enjoy! Ds.


Kittelfjäll

DATUM: 2009-03-02 KLOCKSLAG: 20:00:30

Här kommer lite bilder från kittelfjäll!


tillbaka

DATUM: 2009-03-02 KLOCKSLAG: 09:57:43

är i luleå nu, sitter och funderar på om jag ska rota i kylskåpet efter frukost eller vänta på att syster ska återvända.

kom tillbaka från kittelfjäll igår efter 3 muskelsvidande men roliga dagar. Är egentligen ingen puderåkare, är uppväxt med pistade backar och parkåkning, men det var skönt med omväxling.

riktigt skönt.

Vädret gick inte heller att klaga på, skinande sol de två första dagarna och snöfall sista. bilder och uförligare beskrivningar kommer så fort jag anländer hem.

och vid närmare eftertanke så tror jag att jag väntar med frukosten.

btw. idag så börjar mitt sportlov!!

härligt!
RSS 2.0