Matematik, överlevnadsteknik, jag får kolik! Det finns ingen logik!

DATUM: 2009-10-20 KLOCKSLAG: 12:41:18

Hej! Har inte skrivit på evigheter, men det beror på flera saker. Främst därför att mattetentan närmar sig och jag ligger begrav i matteböcker större delen av tiden, men också därför att det inte händer särskilt mycket just nu.

I helgen var jag på krogen i fredags, men fick huvudvärk och gick hem där vid 1, innan det roliga hade börjat. I lördags var det bastu och öl med grabbarna och i söndags var det filmkväll hos Anton med ett litet inslag av Playa del Sol.

Är lite trött och hoppas på att det ska hända något roligt snart, orkar inte matten fullt ut. Jag har aldrig varit ett mattgeni, men ända sedan jag började på universitetet så har jag bara börjat känna mig dummare och dummare. Är det bara jag som inte förstår? Tacka vet jag franskan, där är det något jag förstår, nog för min franskalärare verkar ha en förkärlek till politik, människorättsfrågor och historia, vilket gör studiematerialet en aningens, eh, tungläst. Har en uppsats att skriva till på onsdag på 2 sidor om hur det franska samhället var just efter det andra värlsdkriget. blää!

Javisst ja! Förra helgen var jag ju faktiskt hemma, älgjakt. Fick inte skjuta men fick se så helt hopplöst kändes det inte. Så får jag be om ursäkt att jag inte gick på handbollen trots att Kriko ville det, jag är en hora, jag vet!

Tårtkalas

DATUM: 2009-10-05 KLOCKSLAG: 15:03:19


Vi överaskade Magnus igår med tårta på hans 21-års dag, sicken fest alltså. Eller kanske inte, men trevligt var det, och idag bjöd han igen med en 4-kronor-per-portion-soppa.

Gott var det och mycket mättande!

Ska nog ringa storasyster och se vad hon har för sig, det var ett tag sedan man hörde av henne!

Årets Grisfest

DATUM: 2009-10-03 KLOCKSLAG: 23:29:43

Vi hade Phösarfest igår, vilket urartade totalt genom halva festen. Jäklar vad roligt vi hade, Phösarna var så packade att de inte längre såg klart och pratade i gåtor!
Bara hälften av phösarna klarade sig igenom förfesten och ingen av dem dök upp till efterfesten.

Själv blev jag tillkallad av Lulebo och blev tvungen att ta bort avspärrningarna vi hade gjort sådär vi halv 3 tiden vilket inte var lika awesome, men vad ska man göra.

Idag var det mening att jag skulle hänga med fransmännen på deras förfest, och senare dra vidare till oktoberfesten som är i kväll på STUK, men jag bangar, är bara inte peppad för uppgiften så jag stannar hemma istället. Har sett film och roat mig i min ensamhet.

Andra saker som jag gjort idag? Jag har städat, phösarfesten var hos mig så det var inget nöje att vakna upp och se röran, det luktade öl i hela korridoren och allt som kunde tömmas hade tömts. Kände mig rätt så fattig och less, men så hittade jag flera intressanta saker. Som t.ex.

En fotobok från nolle-p
En tantmössa
Ett headset från 70-talet
Två t-shirtar
En ryggsäck
Extra öl och cider
5 påsar chips

Däremot kom folk idag och tog igen ölen och cidern, men resten är kvar i min ägo för tillfället!

Nu ska jag nog sova.

RSS 2.0