Mad As Rabbits

DATUM: 2009-04-27 KLOCKSLAG: 21:07:21

  
 
 
 
 
fysik.
 
 
 
 
 
 
hatar fysik.
 
 
 

Gyttjesim

DATUM: 2009-04-21 KLOCKSLAG: 21:55:40

jag bloggar.

jag.

bloggar!

eller jag skrev det bara för att jag kände att jag måste blogga.

ja du hörde! jag MÅSTE blogga

sådär ja! nu har jag lyckats klämma in ordet blogg fyra, nej, 5 gånger i mina sex ynka radbrytningar.
 
jag är faktiskt på ganska gott humör trots mitt 4km långa gyttjesim. Det hela började med att jag för mig att jag skulle ut och springa. Sagt och gjort, 15 minuter stod jag på uppfarten iförd joggingskor och undrade "Är det bara kläderna eller ser jag såhär töntig ut till vardags"?

Och nej, jag föll inte ner i en enorm gyttjepöl som hade vällt fram på vägen p.g.a. vårens framfart, ledsen att göra er besvikna. Nä istället så hoppade jag mellan isflaken.

och jag är på bra humör?

efter tre stycken strutglassar så brukar de flesta av mina problem lösa sig, alla förutom min sockerkänsliga mage, men det är konsekvenser man får ta. Lyckliga toabesök!'

Falska Champinjoner från Polen

DATUM: 2009-04-16 KLOCKSLAG: 15:10:59

suttit och lekt idag i photoshop! efter 2 timmar så är detta vad som kom fram! :P

ikväll blire filmkväll! skönt att något händer iaf!

Webb-knådande

DATUM: 2009-04-13 KLOCKSLAG: 12:20:48

Har suttit och jobbat med webbdesignen idag, hemsidan (Granån- och Jomarks Bygdegårdsförening) börjar sakta men säkert ta form, förstasidan är färdig och jag har börjat med fotalbumet (där diverse problem har dykt upp!), men det känns bra trots det. De undrade när hemsidan skulle bli färdig, så nu har jag iaf något att visa upp nästa gång de frågar.

Trodde däremot inte att webbdesign var så mycket kodning som det är, naiv som jag är så trodde (hoppades) jag att webbdesign var mer om design är kodandet! shi fick jag! man sitter och sliter håret hela tiden när css, eller html spökar! sedan inte tala om actionscriptet i flash, trodde nästan att det var ett förlorat slag ett tag, men jag lyckades resa mig.

Ska knåda lite mer på sidan, sedan ska jag göra lite projekt, eftersom det är dags att ta itu med det med!

Sen får vi se vad som händer under lovet, Lina hörde av sig och undrade om vi kunde hitta på något, så det lät positivt. Ringde även Ågren, men han var på svensexa och sa att han skulle ringa upp, men måste nog ringa honom, han blev ju som han vart. Hoppades på att vi kanske skulle kunna dra ihop ett gäng med Sebulba, Tonie osv. men men vi får väl se.

Såhär ser hemsidan ut än så länge:

Äntligen!

DATUM: 2009-04-11 KLOCKSLAG: 16:27:08

Äntligen färdig med Marias bild! tog ett tag men nu säger jag att den är färdig och lämnar det så! Brukar vanligtvis inte färglägga mina kreationer, varför? det är drygt och jobbigt, men tänkte att jag skulle ge det ett försök, var rätt så roligt ändå, att jobba med de olika färgnyanserna, få till skugga i pälsen på tigern osv. Blommorna är tigerliljor, tyckte att det skulle passa bra in på min idé!


Did you see this coming?

DATUM: 2009-04-09 KLOCKSLAG: 19:36:11

eat my fiiist!

ska nog klä ut mig till påskkärring och gå runt i byn och bjuda på whisky!

ja det blir det nog! skål!

Glädjerus

DATUM: 2009-04-06 KLOCKSLAG: 16:24:10

Detta dumma leende

Jag får inte bort det, det sitter hårt. Jag dansar och snurrar omkring klumpigt men nöjd. Vet inte varför, men jag är i ett glädje rus!

det kliar i fingrarna!

på vänstra skinkan med, vänta...

sköönt...

som sagt det kliar i fingrarna, det kliar för att få bort saker och har byggt sig upp på hög, historian, projektet, biologin, ja ALLT! mp3n och den nya musik har gått på högvarv idag! skruvar upp volymen några steg till och sjunger med, idag svänger det!

~ Theeeeere's a differeeeeence from me to theeem!


Jag ska fan ut och springa senare ikväll! efter maten? då var det bestämt! låna pengar? här är min kortkod! min mamma? iiiinga problem!

Det bittra mig, det ångestfyllda mig med alla i-lands problem i världen är som bortblåst! Jag kommer nog vilja ge mig straffslag senare när jag läser detta om två dagar eller så, idag skiter jag i varken eller! hahaha!

~ Look around look around around!


Stort Tack till Mariana's Trench och Jack's Mannequin för dagens musik
och Tack Alexander Burström och Jonathan Wikberg för sällskapet
och Tack Odd Stokka för dagens lögn, dagens myt!

hahaha, kan man heta Odd Stokka kan man heta vad fan som helst! Svenne till Norrman? General i Vietnamkriget? Storfiskaren med hällefludror som krossar båtar? Mannen med allt, mannen som gjort det du gjort FAAAAST VÄRRE OCH BÄTTRE!

*applåd*
*barnsligt fnitter*

Ouuuwwi, Biologi!

Ironin att dö på sin Födelsedag

DATUM: 2009-04-05 KLOCKSLAG: 11:16:00

354 steg.

totalt.

gick jag på hela lördagen.

Häftigt det här med stegräknare, de säger att en pensionär ska gå ungefär 5000 steg/dag och jag snittar på mina bättre dagar ungefär 3000 steg! Lat-ometer ger utslag!

354 steg!

He have done it again!

Har just ätit frukost och sitter nu och njuter av min nyfunna orgasm-musik, är på ett strålande humör och redo att ta itu med mina högar med läxor! Satt hela gårddagen och organiserade min musik, tog bort och sorterade album, gjorde nya fräscha playlists och bytte musik på mp3n.

~ Du CD med hockeymål!
~ Happiness!


Var fyllechaffis för päronen igår, de skulle till Rickleå på någon krogkväll, de spelade akustisk irlänsk folkmusik där.

udda.

är ordet.

Hämtade dem där vid 1 tiden, och i bilen på vägen hem kommer ämnet "självbild" upp på tablån. Att jag anser mig vara blyg och feg är tydligen helt fel. Ja, inte vet jag men så är det...
RSS 2.0