Sommar med Familjen

DATUM: 2010-07-23 KLOCKSLAG: 14:21:06

Förutom min 3 veckor långa vistelse i Frankrikes nordligare delar så har min sommar gett mig mycket kvalitétstid med min familj, på gott och ont. Minns inte senast jag tillbringade så mycket tid med föräldrarna som nu, vilket börjar kännas.

Har kommit hem från sommarstugan i Lycksele och spenderar numera dagarna på hemmaplan. Matematik är vad som står på schemat, asymptoter, infliktionspunkter, induktion och gränsvärden för hela slanten!

urk.

Storasyster har också kommit hem, nu när hon har fått semester från praktiken. Hon brukar kunna röra om i grytan.

ordentligt.

Men än så länge går det väldigt friktionsfritt, vilket inte var vad jag hade förutspått. Jag hade trott att vid det här laget att lillasyster skulle ha flyttat hemmaifrån i trots, med en stark smäll i dörren och svarta små åskmoln surrandes runt hennes huvud. Nog för att jag kan se det framför mig med eller utan Lisa, eller någon annan för den delen. Den flickan har nog tagit en överdos av tonårshormoner.

Nej, men, kan jag inte få åka upp till Luleå snart? Här händer det då ingenting, människorna här hemma verkar inte ha något krut i dem, eller så vill de bara inte umgås med mig, vare sig det ena eller det andra så är de tråkiga! Dessutom så vill jag imponera på "sörlänningarna" med min underbara norrländska repetoar. Jag har flitigt lyssnat och mentalt antecknat större delen av de mest bisarra ord som farsan har använt sig av.

Nej, nu har jag inget mer.
Ja, jag kan klubba!

DATUM: 2010-07-07 KLOCKSLAG: 22:49:51


Pluggat idag. Känner mig rätt duktig faktiskt, har hållt mitt mål än så länge, att plugga 4 timmar varje dag. Utom söndagar, de är heliga! Mina sommardagar börjar klockan 7 med lite löpning, får igång blodet och hjärnan, sedan studier och efter det är jag ledig.

Som idag.

Problemet med all denna ledighet är vad man ska göra med den.

Jag hittade kameran och gick lös på allt, men eftersom jag var ensam hemma så blev det mest blommor, träd, gräs och olika kroppsdelar av mig (nej, inte de kroppsdelarna...).

Plåtade även min nya supercoola afrikanska kapsylöppnare (så Maria skulle få se), den ser mer ut som en domstolsklubba, eller en grov pipa.

Och den funkar!

Amazing.

Ska bära med mig den överallt! Kommer att bli mitt nya partytrick. "Va kan du öppna ölen med en klubba?"

Yes I can! (*trumpetfanfar)

Jag vill visa upp den och vara sådär barnsligt stolt, men var är alla människor? Vännerna är spårlöst borta, och här sitter jag med allt för mycket tid. Dock så försvinner jag vidare in i landet imorgon med föräldrarna, med brist på annat att göra. Kanske hinner resten vakna upp innan jag kommer tillbaka.

Vill tillbaka till Luleå, här är det tråkigt, jag vill grilla, göra hyss, bli redlöst full och träffa alla underbara människor!

Nu.

Sova.

Här maria                                                ...och här  :D

RSS 2.0