Sommarens diktator

DATUM: 2009-06-29 KLOCKSLAG: 19:01:35

har bokat boende nu.

det blev studentkorridor, tänkte att det skulle vara bättre ifall man vill lära känna lite folk sådär i början. Luleå here i come, men största möjliga sannolikhet.

övrigt då?

jag har sommarens snyggaste bränna, fall på knä i avundsjuka o ni bleka pigmentbefriande själar!

Skepp å Hojj, Sjömännen stod på kajen och vinkade av

DATUM: 2009-06-28 KLOCKSLAG: 12:23:09

Ledig idag.

Har inga planer för dagen utan tänker bara låta timmarna gå förbi i ett sysslolöst tempo idag. Solen skiner och himlen är blå, sommaren är här på allvar och jag tänker fira det med att sitta inomhus!

I fredags åkte Eve, den franska utbytesstudenten som bott under samma tak som jag i 10 månader, hem. Var inte med på hennes avresa på flyplatsen eftersom jag jobbade, men hade ordnat en hejdåfest kvällen innan. Middag, vänner och presenter, var upplägget. Middagen var trevligt men...

Festen sög.

Totalt!

 Men vi lyckades hälla i henne tillräckligt med djävulsdryck för att hon skulle tro att det var roligt, ja allting funkar!

och...

Eve satte sig på flyplanet med dunkande huvud, mission bakfylla accomplished!

Om ni tror jag är ledsen för att hon har åkt så måste jag berätta att så är inte fallet, jag vill ropa ÄNTLIGEN! Inge mer ansvar eller konstiga situationer eller kryterande av hennes invandrarsvenska. Kanske först om ett år eller kommer jag nog kunna se tillbaka på det hela och se det positiva, men för tillfället är det bara skönt, det har varit en intensiv tid.

Som hejdå present fick hon en fullstor Sverigeflagga med hälsningar från oss alla.

Festens höjdpunkt var nog Emil och jag iförda sjömanskostymer och när vi saluterade (kastade) med folköl i min Trébuchet (mitt projektarbete). Jag försökte även fånga ölen när den kom våldsamt dalande ner mot marken, det slutade med en ordentligt skakad folköl och en bortdomnad högerhand.

Vi köpte öst-tyska sjömanskostymer och fick sy om den lite. Visade de sig att trots med en mor som syslöjdslärare misslyckades jag med något som kallas raksöm, inte lätt.
Midsommar

DATUM: 2009-06-23 KLOCKSLAG: 15:58:04

Firade som sagt midsommar med de äldre i sommarstugan i brist på fanatsi och övriga valmöjligheter. Det dög trots det, Badtunna och sill är en perfekt kombination när man vill tänka på annat!
Morsan fyllde år samma dag som midsommar så det blev att fira dubbelt.

punkt.

Midsommar och Brännboll

DATUM: 2009-06-18 KLOCKSLAG: 18:37:07

Midsommar suger.

eller... jag suger.

jag har inte lyckats hitta något att göra till midsommar vilket känns som ett stort misslyckande så det blir det gamla vanliga, åka till sommarstugan med föräldrarna och fira med den äldre generationen med god mat, badtunna, öl, bastuflotte, fiske, snapsvisor, roliga historier och dopp i sjön.

vänta lite...

Det lät inte allt för dumt. Detta kommer nog att gå vägen!

Btw. på mitt konto har jag fått 285 kr och titeln läser: "AVSUGNING"

jag har mina aningar!

Här kommer lite bilder från brännbolls turneringen och KANONLAGET!  enjoy!


Om ni undrar så är jag den spinkiga killen med hitlermustash och ett stort rött N på magen och killen med det ofantligt vulgära klädesplagget (?) är Christoffer aka Kriko

En humla mellan tårna

DATUM: 2009-06-12 KLOCKSLAG: 21:12:58

skulle skriva något.

men glömde.

vad.

Sammanfattning

DATUM: 2009-06-11 KLOCKSLAG: 21:26:45

Oj det var så länge sedan jag skrev här att jag inte ens viste hur jag skulle börja.

Skulle jag skriva om vad som har hänt under min frånvaro?

projektet?

mustachkampen?

besöket på luleå universitet?

balen?

studenten?

nä, jag har ingen lust, var på studentskivan igår och känner mig ganska sliten idag. Precis som det ska vara med andra ord, jag minns inte så mycket vad som hände igår, det är bara en enda stor dimma. Allt jag vet är att mycket, mycket pengar försvann igår, hur vet jag inte men jag har mina aningar och det kan nog vara kopplat till hur jag mår idag.

Är däremot inte bakis.Ville bara poängtera det för de skadeglada. Emil däremot.

är bakis!

vad annars? jo! kvällen höjdpunkt var nog Annelies nya smakupplevelse. Hon halsade den där absintshoten som om det hade varit päronsoda i ett shotglas på en varm sommardag! Some learn the hard way!


På röda mattan


Mattias Gunéll, Svensklärare, iförd en sjömansunifom!


NV06
Mentorerna: Ingela och Olof.
Klassen: Sandra, Gustav, Kriko, Jag, Burström och Emil
RSS 2.0